Apa itu BossVenture

1. APA ITU BOSSVENTURE
BV ADALAH SYARIKAT PERNIAGAAN JUAL BELI BARANG ATAS TALIAN MELALUI LAMAN WEB SYARIKAT www.bvmalls.com IANYA SEPERTI AMAZON, EBAY, ZALORA ETC. TAPI DENGAN KONSEP B2B BISNES YANG UNIK DAN SISTEM PEEK KREDIT DISKAUN YANG TIADA DI SYARIKAT2 ONLINE SEPERTINYA.

2. APAKAH BV SYARIKAT PELABURAN
BUKAN, BV ADALAH SHOPPING MALL ONLINE.BV MENGAJAK KITA JADI PESERTA SEBAGAI RESELLER, VIP SHOPPER DAN MERCHANT. SEBAGAI RESELLER KENA BUAT BAYARAN AHLI RM990@USD330 UNTUK MELAYAKKAN KITA DAPAT PENDAPATAN AKTIF DAN PASIF INCOME BERSAMA BV.

3. APAITU PEEK KREDIT
PEEK KREDIT ADALAH UNIT UNTUK MELIHAT POTONGAN HARGA UNTUK SEMUA BARANGAN PEEK DI BVMALLS.COM. SISTEM INI ADALAH SATU2NYA DI DUNIA YANG DIREKA KHAS UNTUK AHLI2 BV.

4. APA ITU VIP SHOPPER
ORANG YANG DAFTAR PERCUMA DI WWW.BVMALLS.COM/(USERNAMEANDA). KERANA DAFTAR PERCUMA SAHAJA DIA TAK MEMPUNYAI PEEK KREDITS... JIKA NAK JUGAK SHOPPING DENGAN DISKAUN KENA BELI PEEK KREDIT DARI RESELLER BOSSVENTURE.

5. APA ITU RESELLER?
RESELLER ADALAH ORANG YANG MENJALANKAN BISNES BV DENGAN MEMBELI LICENCE SEBAGAI RESELLER USD330/AKAUN SAHAJA. SEMUA RESELLER AKAN MENDAPAT URL BIZ RASMI DI SYARIKAT WWW.BVMALLS.COM/USERNAME SENDIRI DAN JUGAK LAYAK UNTUK DAPAT INCOME AKTIF DAN PASIF.

6. APA ITU MERCHANT?
ORANG ATAU SYARIKAT YANG IKAT KONTRAK UNTUK MENJUAL BARANGAN DI BVMALLS.COM

7.APA ITU DSI?
DSI ADALAH UNTUNG HARIAN DARI KEUNTUNGAN HARIAN SYARIKAT DARI KEMASUKAN AHLI BARU, JUALAN BARANG DI MALL, TOPUP AKAUN DI BAHAGIKAN SEMULA SESAMA AHLI SEHINGGA MAKSIMA 1.5% SEHARI...

8. ADAKAH BV MEMPUNYAI SYARIAH ADVISOR...
BV TIDAK MEMPUNYAI SYARIAH ADVISOR KERANA KITA ADALAH SATU PERNIAGAAN BUKANNYA PELABURAN...HANYA SYARIKAT2 YG BERBENTUK PELABURAN SAHAJA MEMERLUKAN SYARIAH ADVISOR...KERANA SYARIAH ADVISOR MENJADI TEMPAT RUJUKAN SEBELUM SYARIKAT2 TU MELETAKKAN PELABURANNYA...

No comments:

Post a Comment